België fantastisch farmaland : een blik achter de schermen van de farmaceutische sector

Leo Neels

overzicht

In België, fantastisch farmaland brengt Leo Neels een authentiek verhaal van meer dan tien jaar aan de top van de farmaceutische sector. Als insider schrijft hij op het scherp van de snee tussen de thema's van leven, ziekte en dood enerzijds en economische wetmatigheden anderzijds. Het resultaat is een genuanceerd boek over geneesmiddel en markt, met aandacht voor de sterkten en zwakten van bedrijven en overheden.
 9789401412872 /  LannooCampus /  2013 /  1ste editie /  168p. /  pb / 

België fantastisch farmaland : een blik achter de schermen van de farmaceutische sector

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Een scherpe blik op de farmasector

De farmasector is het best bewaarde geheim van België. Het is immers één van de weinige sectoren waarin België tot de absolute wereldtop behoort.

"In België, fantastisch farmaland" brengt Leo Neels een authentiek verhaal van meer dan tien jaar aan de top van de farmaceutische sector. Als insider schrijft hij op het scherp van de snee tussen de thema's van leven, ziekte en dood enerzijds en economische wetmatigheden anderzijds.

Het resultaat is een genuanceerd boek over geneesmiddel en markt, met aandacht voor de sterkten en zwakten van bedrijven en overheden.

Over de auteur :

Leo Neels is doctor in de Rechten. Hij is algemeen directeur van pharma.be, de belangenvereniging van de farmaceutische sector in België. Hij is ook deeltijds hoofddocent in Media- en Communicatierecht (KU Leuven en UAntwerpen).