Asset management en onderhoud : een praktische gids voor engineers

Jan Tromp

overzicht

Dit boek over onderhoud bespreekt in vier delen het basisonderhoudsplan, risicomanagement, onderhoudsstrategieƫn en tot slot asset management en onderhoud. Op de bij dit boek behorende website zijn o.a. links, artikelen en filmpjes opgenomen met voorbeelden, praktijktoepassingen en achtergrondartikelen.
 9789024426751 /  Boom /  2019 /  1ste editie /  160p. /  pb / 

Asset management en onderhoud : een praktische gids voor engineers

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Dit boek over onderhoud bespreekt in vier delen het basisonderhoudsplan, risicomanagement, onderhoudsstrategieën en tot slot asset management en onderhoud. Op de bij dit boek behorende website zijn o.a. links, artikelen en filmpjes opgenomen met voorbeelden, praktijktoepassingen en achtergrondartikelen.

Het vak "onderhoud' heeft een relatie met andere vakken, zoals ontwerpen, bedrijfskunde, productietechniek en datamanagement.

Dit boek is bedoeld als toegankelijk studieboek voor hbo-opleidingen Engineering, zoals Werktuigbouwkunde, Industrieel Ontwerpen, Civiele Techniek, Bouwkunde en Technische Bedrijfskunde.

Het boek is ook zeer goed bruikbaar in het bedrijfsleven en voor nascholing.

Over de auteur :

J.P.M. (Jan) Tromp is als werktuigkundig ingenieur afgestudeerd aan de (destijds) TH Delft en is langdurig werkzaam geweest als onderzoeker, eerst op het gebied van verkeersveiligheid, later op het gebied van verkeerskunde. Hierna heeft hij aan diverse hogescholen technisch onderwijs verzorgd. Momenteel is hij verbonden aan de opleiding Werktuigbouwkunde van de Haagse Hogeschool, vestiging Delft. www.assetmanagementenonderhoud.nl