Basiscertificaat ECDL : Computer Essentials - Online Essentials - Word 2010 - Excel 2010

Willemsen - Smets

overzicht

Deze uitgave is de verzamelbundel van de modules van het Basiscertificaat ECDL : Computer Essentials - Online Essentials - Teksverwerking Word 2010 en Spreadsheets Excel 2010. Dit boek is afgestemd op het Basiscertificaat ECDL waarbij vaardigheden in het veilig en efficiënt gebruik van de meest gebruikte computertoepassingen worden getoetst. Deze serie wordt nu in één deel aangeboden aan een aantrekelijke prijs (1.196 pag voor € 67.50. Computer essentiials en Online Essentials zijn niet meer los te krijgen . Teksverwerking 2010 en Spreadsheets 2010 zijn nog los beschikbaar. Gratis BEX (Beoordelingsexemplaar) mogelijk voor docenten
 97890575230690 /  Brinkman /  2015 /  1ste editie /  1.196p. /  pb / 

Basiscertificaat ECDL : Computer Essentials - Online Essentials - Word 2010 - Excel 2010

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Deze uitgave is de verzamelbundel van de modules van het Basiscertificaat ECDL : Computer Essentials - Online Essentials - Teksverwerking Word 2010 en Spreadsheets Excel 2010.

Dit boek is afgestemd op het Basiscertificaat ECDL waarbij vaardigheden in het veilig en efficiënt gebruik van de meest gebruikte computertoepassingen worden getoetst.

Deze serie wordt nu in één deel aangeboden aan een aantrekelijke prijs (1.196 pag voor € 67.50)

Computer essentials en Online Essentials zijn niet meer los te verkrijgen . Tekstverwerking Word 2010 en Spreadsheets Excel 2010 zijn nog los beschikbaar.

Veelal denkt de cursist dat hij beschikt over deze, in zijn ogen, basale ICT-vaardigheden. Feit is echter dat ook van software die tot een standaard is uitgegroeid vaak slechts een fractie van de mogelijkheden daadwerkelijk wordt benut.

Waardevolle functies en productiviteitsverhogende functies blijven onbekend, onbenut en onbemind.

Meervoudig toepasbaar

Door het brede bereik en de verrassende diepgang van het lesmateriaal die de actuele versie van de ECDL-syllabus Basismodules op de voet volgt zijn de modules ook zeer geschikt als naslagwerk voor gebruikers die in hun werk, opleiding of thuis niet meer zonder deze 21st century skills kunnen functioneren.

Ook voor leerlingen/deelnemers in het competentiegericht onderwijs is de serie zeer geschikt als hulpmiddel bij het aanleren van pc-vaardigheden die in de loop van hun opleiding voor projecten en andere opdrachten nodig blijken.

De inhoudsopgaven en de oefenbestanden vindt u bij de losse delen, via www.brinkman.nl

http://shop.brinkman-uitgeverij.nl/book/9789057523069-basiscertificaat-ecdl.html