Blockchainrevolutie : De technologie achter de bitcoin zal de wereld voor altijd veranderen

Dan Tapscott - Alex Tapscott

overzicht

Het eerste volledige standaardwerk over de technologie die de wereld gaat veranderen. Blockchain is niet alleen de technologie achter de bitcoin, maar ook een revolutionaire methode die op alle denkbare vlakken voor ingrijpende veranderingen zal zorgen: van de economie en de financiƫle sector tot de service-industrie, de culturele sector en de zorg.
 9789401609319 /  Xander /  2018 /  1ste editie /  352p. /  pb / 

Blockchainrevolutie : De technologie achter de bitcoin zal de wereld voor altijd veranderen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het eerste volledige standaardwerk over de technologie die de wereld gaat veranderen.

Blockchain is niet alleen de technologie achter de bitcoin, maar ook een revolutionaire methode die op alle denkbare vlakken voor ingrijpende veranderingen zal zorgen: van de economie en de financiële sector tot de service-industrie, de culturele sector en de zorg.

In dit grondige werk tonen Don en Alex Tapscott hoe de blockchaintechnologie nieuwe mogelijkheden biedt voor zowel individuen als bedrijven.

Deze decentrale methode biedt een manier van samenwerken die compleet transparant en betrouwbaar is. Door middel van het peer-to-peer-principe is blockchain voor iedereen toegankelijk, volledig onafhankelijk van banken en andere instanties.

Blockchainrevolutie onthult hoe deze baanbrekende technologie de toekomst van de wereldeconomie de komende jaren ingrijpend zal veranderen.