Brave New Work : Ben je klaar om je organisatie terug uit te vinden?

Aaron Dignan

overzicht

Vrijwel iedereen komt in zijn werk dezelfde obstakels tegen: gebrek aan vertrouwen, trage besluitvorming, een overmaat aan vergaderingen en mailwisselingen, moeizame budgetdiscussies en meer. Is dit nu werkelijk de beste uitkomst van alle baanbrekende managementtheorieƫn en technologische vooruitgang van de laatste decennia?
 9789047012733 /  Business Contact /  2019 /  1ste editie /  352p. /  pb / 

Brave New Work : Ben je klaar om je organisatie terug uit te vinden?

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Vrijwel iedereen komt in zijn werk dezelfde obstakels tegen: gebrek aan vertrouwen, trage besluitvorming, een overmaat aan vergaderingen en mailwisselingen, moeizame budgetdiscussies en meer. Is dit nu werkelijk de beste uitkomst van alle baanbrekende managementtheorieën en technologische vooruitgang van de laatste decennia?

Aaron Dignan laat bedrijven zien hoe ze de ongewenste bureaucratie echt kunnen elimineren. Door de jaren heen heeft hij vele klanten succesvol geholpen bij de grondige transformatie van hun operating system: de principes en werkvormen die de bedrijfscultuur bepalen.

In 'Brave New Work' leer je precies hoe je ook jouw bedrijf slimmer, effectiever en gezonder maakt. Niet via top-downopdrachten, maar door autonomie, vertrouwen en transparantie te mobiliseren. Zodat iedereen weer met plezier, vol energie en ongehinderd door frustraties zijn werk kan uitvoeren en zo meer waarde toevoegt.

‘Managementboek van het jaar. Helder, krachtig en actueel. Het is een must-read voor iedereen die geeft om waar hij werkt en hoe hij werkt.’ – Seth Godin, auteur van Dit is nu marketing en Tribes.

‘Dit boek is een frisse wind. Aaron Dignan biedt een gedurfde, nobele visie voor een wereld waarin werk onze waardigheid en onze vrijheid versterkt. [...] Lees het nu en zorg dat je baas dat ook doet.’ – Adam Grant, auteur van Originals, Geven en nemen en Optie B (samen met Sheryl Sandberg).

Inhoudsopgave

Voorwoord door Jurriaan Kamer

Deel I: De toekomst van ons werk

Deel II: Het operating system

Deel III: De verandering

Epiloog: Als je het kunt dromen, kun je het doen

Dankwoord

Appendix

Noten

Register