Caleisoscopio Cards : a photo set for coaching and training

Annette Gisevius - Frauke Peter

overzicht

Caleidoscopio Cards' is een verzameling foto's die bij coaching en training ingezet kan worden.

Beelden zijn een krachtig hulpmiddel. Ze helpen mensen om hun gedachten, emoties en feedback gemakkelijker te uiten. Zij kunnen ons helpen om betekenis te geven aan gevoelens en ze geven sterke associaties. Visuals blijven langere tijd in het geheugen dan gesproken woorden. Vooral in nieuwe groepen of teams zijn de kaarten een prachtig hulpmiddel om kennis te maken met elkaar. Daarbij kunnen ze een belangrijke rol spelen in het verwerken van gedachten en emoties.

De set 'Caleidoscopio Cards' bestaat uit 60 kaarten. De plaatjes hebben een grote verscheidenheid aan inspirerende onderwerpen zoals mensen, landschappen, objecten, dieren, situaties en emoties. Het materiaal waarvan de kaarten gemaakt zijn, garandeert dat de kaarten honderden malen gebruikt kunnen worden.

De kaarten zitten in een doos inclusief een boekje met suggesties voor gebruik in verschillende settings, voor groepen van verschillende grootte en voor een verscheidenheid aan gelegenheden. Het boekje wordt uitgevoerd in de talen Nederlands, Engels en Duits.
 97894915520140 /  Kessels & Smit /  2013 /  1ste editie /  Spelp. /  Box / 

Caleisoscopio Cards : a photo set for coaching and training

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Caleidoscopio Cards' is een verzameling foto's die bij coaching en training ingezet kan worden. Beelden zijn een krachtig hulpmiddel. Ze helpen mensen om hun gedachten, emoties en feedback gemakkelijker te uiten. Zij kunnen ons helpen om betekenis te geven aan gevoelens en ze geven sterke associaties. Visuals blijven langere tijd in het geheugen dan gesproken woorden. Vooral in nieuwe groepen of teams zijn de kaarten een prachtig hulpmiddel om kennis te maken met elkaar. Daarbij kunnen ze een belangrijke rol spelen in het verwerken van gedachten en emoties. De set 'Caleidoscopio Cards' bestaat uit 60 kaarten. De plaatjes hebben een grote verscheidenheid aan inspirerende onderwerpen zoals mensen, landschappen, objecten, dieren, situaties en emoties. Het materiaal waarvan de kaarten gemaakt zijn, garandeert dat de kaarten honderden malen gebruikt kunnen worden. De kaarten zitten in een doos inclusief een boekje met suggesties voor gebruik in verschillende settings, voor groepen van verschillende grootte en voor een verscheidenheid aan gelegenheden. Het boekje wordt uitgevoerd in de talen Nederlands, Engels en Duits.