Dit ben ik! Worden wie je bent met transactionele analyse

Lieuwe Koopmans

overzicht

We leven in een maatschappij waarin we denken dat levensgeluk maakbaar is. Op televisie kijken we naar programma’s over total make-overs en diëten, over opvoeden en financiële problemen. We hopen dat de experts van die programma’s onze problemen voor ons oplossen en dat we dan gelukkig worden.
 9789058716866 /  Thema /  2012 /  1ste editie /  128p. /  hc / 

Dit ben ik! Worden wie je bent met transactionele analyse

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Worden wie je bent met transactionele analyse

- T.A. is een prachtige manier om inzicht te krijgen in je eigen werkelijkheid

- Belangrijke inzichten voor (cliënten van) psychologen, councellors en coaches

We leven in een maatschappij waarin we denken dat levensgeluk maakbaar is. Op televisie kijken we naar programma’s over total make-overs en diëten, over opvoeden en financiële problemen. We hopen dat de experts van die programma’s onze problemen voor ons oplossen en dat we dan gelukkig worden. Op YouTube en Facebook laten we zien hoe bijzonder we zijn en wat voor fantastisch leven we hebben.

Problemen zijn er niet en alles is mooi en fantastisch. Zo worden we de toneelspelers van ons eigen leven. Maar wat blijft er van je over als je de mooie verhalen en de buitenkant eraf haalt? In Dit ben ik! ga je op zoek naar je ware ik. Het boek stelt vragen, geeft praktische voorbeelden en richting.

Lieuwe Koopmans gebruikt hiervoor de Transactionele Analyse , een persoonlijkheidstheorie en communicatiemodel ineen. De toegankelijke modellen en denkkaders maken complexe psychologische processen inzichtelijk en geven je handvatten voor persoonlijke en professionele groei.

Een uniek boek waarmee je je zelfinzicht en zelfbewustzijn vergroot