Coachingskalender 2020 - Scheur je los in 2020

Francine ten Hoedt

overzicht

Alweer de achttiende jaargang van deze bestseller! Voor iedereen die coacht, gecoacht wordt of geen coach meer kan zien.

Scheur jezelf en anderen los uit denken dat vastzit. Dat is het motto van de Coachingskalender. Houdt de geest soepel en levert inspiratie, zowel op het werk als thuis, serieus én met een knipoog. Dé manier om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en beproefde inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en organisatieontwikkeling.

Ook in 2020 biedt de kalender dagelijks een uitspraak die je in beweging zet. Achter op de blaadjes vind je verrassende zienswijzen, creatieve opdrachten, speelse reflecties en inspirerende verhalen. Al jarenlang een populair geschenk!
 9789024426102 /  Boom /  2019 /  1ste editie /  640p. /  pb / 

Coachingskalender 2020 - Scheur je los in 2020

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Alweer de achttiende jaargang van deze bestseller! Voor iedereen die coacht, gecoacht wordt of geen coach meer kan zien. Scheur jezelf en anderen los uit denken dat vastzit. Dat is het motto van de Coachingskalender. Houdt de geest soepel en levert inspiratie, zowel op het werk als thuis, serieus én met een knipoog. Dé manier om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en beproefde inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en organisatieontwikkeling. Ook in 2020 biedt de kalender dagelijks een uitspraak die je in beweging zet. Achter op de blaadjes vind je verrassende zienswijzen, creatieve opdrachten, speelse reflecties en inspirerende verhalen. Al jarenlang een populair geschenk!