Commit! Onderzoek & evalueer het werkklimaat

Kees Izelaar

overzicht

‘Commit!’ is een organisatiespel dat wordt begeleid door een (organisatie)coach of -adviseur, trainer, interim-manager of projectleider. U speelt in teams of organisatiebreed. Met inspirerende en krachtige vragen maken coach en deelnemers spelenderwijs een diagnose van het werkklimaat. Ze kruipen in de rol van Interviewer, Nar of Advocaat van de duivel om alle verschillen en overeenkomsten boven tafel te krijgen.

 9789058713193 /  Thema /  2010 /  1ste editie /  Spelp. /  Doos / 

Commit! Onderzoek & evalueer het werkklimaat

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

‘Commit!’ is een organisatiespel dat wordt begeleid door een (organisatie)coach of -adviseur, trainer, interim-manager of projectleider. U speelt in teams of organisatiebreed.

Met inspirerende en krachtige vragen maken coach en deelnemers spelenderwijs een diagnose van het werkklimaat. Ze kruipen in de rol van Interviewer, Nar of Advocaat van de duivel om alle verschillen en overeenkomsten boven tafel te krijgen.

Na de diagnose van het werkklimaat maken de deelnemers afspraken over wat kan, mag en moet in de samenwerking, bij leiderschap, bij het vieren van successen, bij het omgaan met onzekerheid en bij het bereiken van de organisatiedoelen.

Een bijzonder en effectief diagnoseinstrument

- Voor organisatieadviseurs, (team)- coaches, trainers, interimmanagers en projectleiders

- Iedereen kan in dialoog meepraten en op een speelse manier evalueren

- Met 222 prikkelende vragen die de discussie op gang brengen