Computer Essentials : Basiscertificaat ECDL

Jan Smets - F Willemsen

overzicht

Deze uitgave maakt onderdeel uit van een serie die is afgestemd op het Basiscertificaat ECDL. Veelal denkt de cursist dat hij beschikt over deze, in zijn ogen, basale ICT-vaardigheden. Feit is echter dat ook van software die tot een standaard is uitgegroeid vaak slechts een fractie van de mogelijkheden daadwerkelijk wordt benut. Waardevolle functies en productiviteitsverhogende functies blijven onbekend, onbenut en onbemind. Gratis BEX (Beoordelingsexemplaar) mogelijk voor docenten

 97890575229560 /  Brinkman /  2014 /  1ste editie /  330p. /  Losbladig / 

Computer Essentials : Basiscertificaat ECDL

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Computer Essentials : Basiscertificaat ECDLBasiscertificaat ECD:

Deze uitgave maakt onderdeel uit van een serie die is afgestemd op het Basiscertificaat ECDL. Veelal denkt de cursist dat hij beschikt over deze, in zijn ogen, basale ICT-vaardigheden. Feit is echter dat ook van software die tot een standaard is uitgegroeid vaak slechts een fractie van de mogelijkheden daadwerkelijk wordt benut.

Waardevolle functies en productiviteitsverhogende functies blijven onbekend, onbenut en onbemind.

Door het brede bereik en de verrassende diepgang van het lesmateriaal die de actuele versie van de ECDL-syllabus Basismodules op de voet volgt zijn de modules ook zeer geschikt als naslagwerk voor gebruikers die in hun werk, opleiding of thuis niet meer zonder deze 21st century skills kunnen functioneren.

Ook voor leerlingen/deelnemers in het competentiegericht onderwijs is de serie zeer geschikt als hulpmiddel bij het aanleren van pc-vaardigheden die in de loop van hun opleiding voor projecten en andere opdrachten nodig blijken.