Concurreren met creativiteit : de kern van innovatiemanagement

Jeff Gaspersz

overzicht

De auteur biedt een aanstekelijke en diepgaande analyse van creativiteit in organisaties en een visie op het managen en realiseren van creativiteit en ideeen.
 9789043005722 /  Pearson /  2002 /  1ste editie /  136p. /  hc / 

Concurreren met creativiteit : de kern van innovatiemanagement

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De auteur, hoogleraar management en creativiteit aan Universiteit Nijenrode en ondernemer-directeur van Cadenza Consulting, is een gedreven man wiens professionele passie ligt in het meedenken over een meebouwen aan waardengedreven ondernemingen die hun medewerkers ruimte bieden voor hun creativiteit, verbeeldingskracht en ondernemerschap gericht op organisatorisch en persoonlijk succes.

Volgens de auteur is de kern van innovatiemanagement dan ook het ontdekken en vormgeven van creativiteit in organisaties.

De auteur biedt een aanstekelijke en diepgaande analyse van creativiteit in organisaties en een visie op het managen en realiseren van creativiteit en ideeen. Aan de hand van een stappenplan, checklist, casuistiek, een discussiehandleiding en literatuursuggesties geeft hij de lezer een inspirerende kist vol gereedschap om zelf aan de slag te gaan.

Een uniek managementboek bestemd voor elke manager en leidinggevende. Met register, notenapparaat en literatuuroverzicht.