Creativiteit Hoe? Zo!

Igor Byttebier

overzicht

Het boek geeft de lezer een rondleiding in zijn eigen denken en helpt hem de eigen creativiteit te ontwikkelen. Een inspirerend boek om de creativiteit van jezelf en je organisatie beter te benutten
 9789020950177 /  Lannoo /  2009 /  20ste editie /  280p. /  hc / 

Creativiteit Hoe? Zo!

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Wil je achterhalen wat creativiteit voor jou in petto heeft? Misschien wil je leren hoe je sneller op nieuwe ideeën komt. Of wil je de finesses van de brainstorm leren kennen zodat je die efficiënter kan gaan toepassen. Wil je ervaren hoe je beter de creativiteit bij anderen kan aanboren?

Ben je een manager op zoek naar hoe je een creatieve cultuur kunt realiseren in de organisatie waarin je werkt, een verkoper die zijn klanten wil verrassen of een leraar die zijn leerlingen op andere manieren wil motiveren?

Voor deze en veel andere thema's ben je goed terecht. Je zult ervaren welke nu reeds je sterke punten zijn en hoe je je minder ontwikkelde vaardigheden kunt aanscherpen. Je leert het creatief potentieel bij anderen te ontdekken en te stimuleren, in je familie, vriendenkring, je werk. In dit boek vind je via welke hefbomen je een creatieve cultuur in een bedrijf of organisatie kunt bevorderen.

Creativiteit Hoe?Zo! is een toepassingsboek, een doeboek. Het vertrekt van 25 jaar ervaring bij het ontwikkelen en toepassen van creativiteit om tot creatieve resultaten te komen. En één van die leerpunten is: je wordt niet creatiever enkel door erover te lezen of te praten.

Dit boek geeft je inzicht, maar spoort je ook aan te oefenen. Want je denken zal enkel veranderen als je anders gaat denken! En hoe je anders kunt denken leer je in dit boek.