Vernieuwen langs de rand : Leidinggeven aan succesvolle transformaties

Bertoen Wassili

overzicht

Innoveren is een reis, een journey. Tijdens die reis transformeert een bedrijf. Over de noodzaak hiervan en hoe een bedrijf dat bereikt zijn boeken vol geschreven, maar meestal wordt er onvoldoende rekening gehouden met het meest bepalende voor succes in transformaties: de menselijke factor.
 9789047011408 /  Business C /  2018 /  1ste editie /  192p. /  pb / 

Vernieuwen langs de rand : Leidinggeven aan succesvolle transformaties

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Innoveren is een reis, een journey.

Tijdens die reis transformeert een bedrijf.

Over de noodzaak hiervan en hoe een bedrijf dat bereikt zijn boeken vol geschreven, maar meestal wordt er onvoldoende rekening gehouden met het meest bepalende voor succes in transformaties: de menselijke factor.

Hoe zorg je voor richting, betrokkenheid en daadwerkelijke relevante vernieuwing en resultaten?

Hoe zorg je voor de benodigde energie en beweging?

Wassili Bertoen, innovatiestrateeg pur sang, stelt dat daar sterk, betrokken en overtuigend leiderschap voor nodig is, ofwel founder spirit. Hij voegt daar een tweede factor aan toe: voorkom een confrontatie met het immuunsysteem en acteer vanaf de rand van je organisatie.

Aan de hand van interviews met top-ceo’s uit alle industrieën, zijn jaren-lange ervaring in de boardroom van grote organisaties en de modellen van het Center for the Edge uit Silicon Valley gidst hij je op de weg naar succesvolle transformatie.