De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit : Getting the right things done met Covey

Merrill Adam - Kogon Kory - Roger Erik

overzicht

Dankzij de vijf keuzes word je proactief, focus je op wat echt het verschil maakt, krijg je dingen voor elkaar, maak je het leven makkelijker met behulp van technologie en je krijgt er nog energie van ook. Gratis in aug 2016 bij aankoop van 3 andere titels van Covey

 9789047008255 /  Business Contact /  2015 /  1ste editie /  176p. /  pb / 

De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit : Getting the right things done met Covey

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Verzuipen onder een berg werk of op de toppen van je kunnen werken, dat is de keuze. Of eigenlijk, de vijf keuzes.

Franklin Covey ontwikkelde een krachtige methode – gebaseerd op de kennis van Stephen Covey (bestsellerauteur van De zeven eigenschappen), de laatste ontdekkingen in de neurowetenschap en jarenlange praktijkervaring – waarmee je je productiviteit en persoonlijke effectiviteit meetbaar verhoogt.

De Nederlandse vertaling is aangevuld met praktijkvoorbeelden uit de Benelux.

De methode helpt je in te zien waar je je kostbare tijd, energie en aandacht aan moet besteden om datgene te bereiken wat voor jou het belangrijkst is.

Dankzij de vijf keuzes word je proactief, focus je op wat echt het verschil maakt, krijg je dingen voor elkaar, maak je het leven makkelijker met behulp van technologie en je krijgt er nog energie van ook.

Met de vijf keuzes ontstijgen individuen, teams en organisaties het doorsnee efficiëntieniveau en bereiken ze het niveau van buitengewone productiviteit.