De 8ste eigenschap: Van effectiviteit naar inspiratie

Stephen Covey

overzicht

Deze achtste eigenschap is een essentiële toevoeging aan de zeven eigenschappen voor individuen, en voor leiderschap in organisaties. Na effectiviteit, het ‘hoe’ van de zeven eigenschappen, gaat het nu om het aanboren van je verborgen potentieel, het ‘waarom’ van effectiviteit.


Covey formuleert de achtste eigenschap als: Ontdek je eigen stem, draag deze uit en help ook anderen hun eigen stem te ontdekken en uit te dragen. Dit maakt dat je het beste in jezelf naar boven haalt en zo de meeste creativiteit, kracht en resultaten boekt.

 9789047007760 /  Business Contact /  2015 /  17de editie /  368p. /  pb / 

De 8ste eigenschap: Van effectiviteit naar inspiratie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Covey formuleert de achtste eigenschap als volgt: Ontdek je eigen 'stem', draag deze uit en help ook anderen hun eigen stem te ontdekken en uit te dragen.

Dit maakt dat u het beste in uzelf naar boven haalt en zo de meeste creativiteit, kracht en resultaten boekt. Dit geldt voor mensen persoonlijk, maar ook voor de creativiteit en resultaten in organisaties.

In zijn bekende meeslepende stijl laat Covey zien hoe u die creatieve krachten kunt ontdekken en kunt ontwikkelen en ook hoe u als leidinggevende dat proces bij anderen kunt faciliteren. Maar Covey laat ook zien waarom en hoe er zoveel energie verloren gaat.

Inhoudsopgave

Inleiding

1. De Pijn

 2. Het probleem

3. De oplossing