De aarde is plat : Ontdekkingsreis door een geglobaliseerde wereld Editie 3,0

Thomas Friedman

overzicht

De wereldwijde bestseller over globalisering, 'De aarde is plat', is opnieuw geactualiseerd en uitgebreid. Thomas L. Friedman heeft in deze Editie 3.0 twee nieuwe hoofdstukken opgenomen waarin hij zijn twee nieuwe thema's behandelt:
 9789046803714 /  Nieuw Amsterdam /  2009 /  13de editie /  688p. /  pb / 

De aarde is plat : Ontdekkingsreis door een geglobaliseerde wereld Editie 3,0

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

IBM ontslaat 15.000 Amerikanen om daarvoor in de plaats 15.000 Indiërs te contracteren en ook grote Nederlandse bedrijven besteden hun softwareontwikkeling steeds vaker in Azië uit.

Thomas L. Friedman komt met een meeslepende beschrijving van de 'platte aarde', de voorgoed veranderde wereld waarin professionals uit alle windstreken met elkaar samenwerken of wedijveren alsof hun kantoren vlak naast elkaar liggen.

Friedman legt uit hoe wij ons aan deze nieuwe wereld kunnen - en moeten - aanpassen. Een briljant en verontrustend boek. De wereldwijde bestseller over globalisering,

 'De aarde is plat', is opnieuw geactualiseerd en uitgebreid. Thomas L. Friedman heeft in deze Editie 3.0 twee nieuwe hoofdstukken opgenomen waarin hij zijn twee nieuwe thema's behandelt:

- De manier waarop u in een platte wereld zowel een politiek actievoerder als een sociaal ondernemer kunt zijn

- Hoe kunnen we onze reputatie beschermen in een wereld waarin we allemaal uitgever en dus ook allemaal een publieke figuur aan het worden zijn?

Editie 3.0 van 'De aarde is plat' is een onmisbare update over de globalisering en de mogelijkheden die zij biedt voor individuele groei, het succes waarmee zij miljoenen mensen uit de armoede trekt en over haar schaduwzijde voor het milieu en op het sociale en politieke vlak. Van een wereldopinieleider.