De betekenisformule : Praktijkboek groeoien met purpose

Pieter van Osch

overzicht

De opkomende betekeniseconomie biedt enorme groeikansen voor iedere onder-nemende ceo. Vrijwel elke bedrijfstak kan bijdragen aan een of meerdere aspecten van de grote uitdagingen waar de wereld voor staat: klimaat, grondstoffen, verkeer et cetera. In dit boek vertelt groei-expert Pieter van Osch (bekend van de Scaling Up-methode) hoe je de Purpose Economy tot in het hart van je bedrijf brengt en hoe je daarmee dubbele
winst kunt boeken: financiële groei én maatschappelijke impact.
 9789047012078 /  Business Contact /  2018 /  1ste editie /  176p. /  pb / 

De betekenisformule : Praktijkboek groeoien met purpose

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De opkomende betekeniseconomie biedt enorme groeikansen voor iedere onder-nemende ceo. Vrijwel elke bedrijfstak kan bijdragen aan een of meerdere aspecten van de grote uitdagingen waar de wereld voor staat: klimaat, grondstoffen, verkeer et cetera. In dit boek vertelt groei-expert Pieter van Osch (bekend van de Scaling Up-methode) hoe je de Purpose Economy tot in het hart van je bedrijf brengt en hoe je daarmee dubbele winst kunt boeken: financiële groei én maatschappelijke impact.

Dit boek is geschreven voor alle ceo’s die de omslag willen maken naar een modern bedrijf met een positieve maatschappelijke impact. Het geeft antwoorden op onder meer de volgende vragen:

• Wat zijn de succesfactoren van betekenisvol ondernemen?

• Hoe integreer je betekenisvol ondernemen in je bestaande bedrijf?

• Wat levert betekenisvol ondernemen je bedrijf en de wereld op?

De betekenisformule is een boek met praktische tools, tips en best practices van vele bedrijven die de transformatie naar een betekenisvol bedrijf al hebben ingezet.