De Carrière Code : Ontdek het geheim achter een succesvolle loopbaan met je MBTI-persoonlijkheidstype

Marlies Brenters

overzicht

'De Carrière Code' is het eerste Nederlandse boek over 's werelds meest gebruikte persoonlijkheidstest, de Myers-Briggs Type Indicator, en carrière. Op een inspirerende manier beschrijft de auteur hoe inzicht in u persoonlijkheid de kans op plezier in uw werk en een succesvolle carrière vergroot.
 9789089650634 /  Van Duuren /  2010 /  176p. /  pb / 

De Carrière Code : Ontdek het geheim achter een succesvolle loopbaan met je MBTI-persoonlijkheidstype

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Begint u op tijd aan uw werk of pas op het laatste moment? Werkt u liever alleen of in een team? Wilt u vooral de details of juist de grote lijn van een plan weten? Bent u liever eerlijk of tactvol?

Uw antwoorden op deze vragen vertellen wat voor soort werk, wat voor bedrijfscultuur en wat voor type baas u in staat stellen om uzelf optimaal te ontwikkelen en het beste uit uzelf te halen. Daardoor kunt u gericht op zoek naar een baan die bij u past.

'De Carrière Code' is het eerste Nederlandse boek over 's werelds meest gebruikte persoonlijkheidstest, de Myers-Briggs Type Indicator, en carrière. Op een inspirerende manier beschrijft de auteur hoe inzicht in u persoonlijkheid de kans op plezier in uw werk en een succesvolle carrière vergroot. En dat dit voor iedereen haalbaar is.

Wist u dat maar 10% van alle werkenden gepassioneerd is over zijn baan? 'De Carrière Code' onthult hoe u tot deze categorie kunt gaan behoren. Want de ideale baan bestaat niet, maar wel de baan die ideaal is voor u.