De Conversation Manager : De kracht van de hedendaagse consument - Het einde van de traditionele adverteerder

Steven Van Belleghem

overzicht

De afgelopen jaren is het internet geƫvolueerd van een statisch naar een sociaal platform. Die evolutie heeft impact op de manier waarop consumenten communiceren en aankoopbeslissingen nemen. Jammer genoeg zijn de meeste adverteerders stil blijven staan.
 9789081516327 /  LannooCampus /  2012 /  13de editie /  224p. /  pb / 

De Conversation Manager : De kracht van de hedendaagse consument - Het einde van de traditionele adverteerder

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Bekroond als Beste Marketingboek 2010

Adverteren op de traditionele manier werkt niet langer. Verandering is noodzakelijk in de dagelijkse manier van werken van elke adverteerder. De kloof tussen de hedendaagse consument en de traditionele adverteerder wordt namelijk elke dag groter.

Dit tijdperk is niet het einde van de advertentiemarkt, maar wel het einde van de adverteerder! Dit boek biedt de oplossing voor deze uitdaging: een veranderingstraject van adverteerder naar Conversation Manager.

De Conversation Manager heeft een frisse visie op hoe merken succesvol opereren in samenwerking met de hedendaagse consument. Converseren met consumenten staat daarbij centraal. Luisteren naar en converseren met consumenten zijn noodzakelijk talenten om een Conversation Manager te worden.

Het boek beschrijft aan de hand van aansprekende voorbeelden en duidelijk concepten hoe een adverteerder zich kan omscholen tot een Conversation Manager. Het blijft niet bij een theoretisch denkkader. Het boek biedt praktische handvatten om uw veranderingsproces binnen 48 uur te starten.

U vindt hiervoor concrete tips en online tools om uw bedrijfsstrategie aan te passen in de richting van conversation management en u te helpen bij uw nieuwe job: de Conversation Manager

Steven van Belleghem is directeur brand en communicatie-onderzoek en managing partner bij InSites Consulting . Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van web 2.0 strategieën: hij initieert creatieve en inspirerende sessies over het thema en adviseert bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van hun nieuwe web 2.0 strategie. Kijk voor meer informatie: www.insites.eu.