De knop om : Elf regels om je manier van leven en zaken doen te veranderen

John Naisbitt

overzicht

In 1982 voorspelde John Naisbitt in zijn boek 'Megatrends' hoe de wereld er in het jaar 2000 uit zou zien, op basis van elf inzichten. In 'De knop om' onthult Naisbitt deze inzichten en laat hij zien hoe u vrijer kunt denken en beter kunt anticiperen op de mogelijkheden van de toekomst.
 9789027445773 /  Spectrum /  2007 /  296p. /  PB / 

De knop om : Elf regels om je manier van leven en zaken doen te veranderen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

'De knop om' biedt u de mogelijkheid om verder te kijken dan nieuwsfeiten, politieke slogans en persoonlijke overtuigingen.

Leer hoe u de enorme hoeveelheid informatie beter kunt beoordelen en kiezen wat voor u persoonlijk én zakelijk het beste is. Op naar een betere voorbereiding op de toekomst.

Vertaling van : Mindset! : Reset your thinking and see the future

Als je enkel over een hamer beschikt, zie je overal nagels. Als je enkel verouderde managementprincipes kent, zie je overal behoefte aan cijfers, score cards en externe motivatie. Je ‘mindset’ bepaalt welke informatie mag doordringen, waar je aandacht aan besteedt. Mindsets zijn de vaste sterren aan het firmament. Maar kent u ze? Bent u bereid uw ‘vaste sterren’ te bevragen?

Naisbitt helpt u nieuwe krachtige mindsets te ontwikkelen. Gewapend met nieuwe ankerpunten leert Naisbitt u op een frisse manier naar de toekomst kijken. Want managers en leiders kijken naar de toekomst. Geschiedschrijvers naar het verleden. Naisbitt is een van de meest gekende futurologen.