De kwetsbare leider : Over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Callens Joost

overzicht

Joost Callens vertelt hoe hij zijn bedrijf Durabrik samen met zijn medewerkers transformeerde volgens zijn visie: 'Ga steeds stroomopwaarts op zoek naar de kern van jezelf en bewandel de weg van je dromen.
 9789401426473 /  LannooCampus /  2015 /  1ste editie /  304p. /  pb / 

De kwetsbare leider : Over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Joost Callens over zijn persoonlijke zoektocht naar authentiek leiderschap

Hoe transformeren naar een waardegedreven organisatie?

Hoe verbind je succes en persoonlijke groei?

Maak vrienden in je bedrijf.

Joost Callens vertelt hoe hij zijn bedrijf Durabrik samen met zijn medewerkers transformeerde volgens zijn visie: 'Ga steeds stroomopwaarts op zoek naar de kern van jezelf en bewandel de weg van je dromen.'

Na een persoonlijke ontdekkingstocht kwam hij te weten wie hij als persoon en als leider écht is. Hij besliste daarop om het roer om te gooien. In een sector die getekend is door vooroordelen en het vasthouden aan oude gewoontes, was dit geen evidente keuze.

Vanuit een authentiek en persoonlijk leiderschap zet hij zijn organisatie op weg naar cultuurtransformatie, zelfontwikkeling en waardegedreven ondernemen. Dit boek is de neerslag van die tocht.

Toch is dit boek meer dan een managementboek. Het is een inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar ware authenticiteit. Een boek voor iedereen die het vuur in zichzelf en anderen wil aanwakkeren.

Over de auteur :

Joost Callens is CEO en voorzitter van Durabrik Group. Callens is ook voorzitter van de Confederatie Bouw Woningbouwers, voorzitter van de Bedrijvenvereniging Drongen I, en lid van verschillende raden van bestuur.