De maakbare verandering : een doelgerichte aanpak voor succesvol veranderen

Jan Joost Wobben - Annemarie Kalshoven - Rob de Groot

overzicht

Veranderen in organisaties lukt lang niet altijd. Dit komt bijvoorbeeld doordat het management geen gedeelde visie heeft op wat er anders moet, er geen aansluiting is tussen het programmateam en de organisatie of tussen de projectteams onderling, of door versnipperde communicatieboodschappen.
 9789052617008 /  Academic Service /  2009 /  1ste editie /  128p. /  hc / 

De maakbare verandering : een doelgerichte aanpak voor succesvol veranderen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Lees in 'De maakbare verandering' hoe u een organisatieverandering wel tot een succes maakt.

Of het nu gaat om de invoering van een nieuwe werkwijze en de aansturing hiervan, een reorganisatie of een integratie: de methodes uit dit boek hebben betrekking op elk type veranderingsproces.

Het boek biedt in een overzichtelijk stappenplan vijf leidende principes voor verandering, een stappenplan en tips voor het management. Daarnaast laten anekdotes en cases zien hoe u dat in de praktijk toepast.

Met deze combinatie van een conceptueel kader en praktische handvatten heeft uw veranderingsproces wel degelijk kans van slagen.

Dit boek is geschreven voor iedereen, variërend van manager tot adviseur, die te maken heeft met organisatieverandering en wil weten wat hij kan doen om de verandering te laten slagen.

Jan Joost Wobben, Annemarie Kalshoven en Rob de Groot zijn alledrie werkzaam bij organisatieadviesbureau Berenschot. Hun expertise is verandermanagement. Zij hebben de aanpak uit dit boek bij verschillende opdrachtgevers toegepast