De regels van het spelletje : Persoonlijke ontwikkelingen voor mensen met lef

Eelco Smit

overzicht

Het leven is simpel maar niet makkelijk. Je kunt het zien als een gezelschapsspel. Hoe beter je de regels van het spel kent, hoe meer je je bezig kunt houden met wezenlijke zaken. De enige weg naar succes en geluk, als mens, ondernemer en professional, is die van Bewust Zijn.
 9789055946068 /  Scriptum /  2008 /  175p. /  hc / 

De regels van het spelletje : Persoonlijke ontwikkelingen voor mensen met lef

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het leven is simpel maar niet makkelijk. Je kunt het zien als een gezelschapsspel. Hoe beter je de regels van het spel kent, hoe meer je je bezig kunt houden met wezenlijke zaken.

De enige weg naar succes en geluk, als mens, ondernemer en professional, is die van Bewust Zijn. Alle andere wegen zoals geld, status en bezit lopen dood, en ook je suf mediteren helpt niet. Dat lege gevoel van binnen blijft. Is dit het nou? Waarom ben ik ontevreden? Waarom altijd die onrust? Waarom blijf ik tegen dezelfde problemen aanlopen?

De regels van het spelletje wijst je de weg van Bewust Zijn op een praktische en allesbehalve zweverige manier. Leer hoe je je kunt wapenen tegen de benauwende conditionering van de maatschappij en je omgeving. Hoe je op een andere manier naar jezelf en anderen kunt kijken.

Ontdek hoe je met al je plussen en minnen authentiek kunt leven, werken en genieten. Kortom, hoe word je een levenskunstenaar