De Whuffie Factor : Gebruik de kracht van onlinecommunity's om je bedrijf te bouwen

Tara Hunt

overzicht

Bijna iedereen weet van het bestaan van blogs en sociale netwerken zoals Facebook en Twitter en heeft weleens gehoord van iemand die ze heeft gebruikt om er een enorm klantenbestand mee op te bouwen. Iedereen zou dit zelf ook willen doen, aan het roer staan en interactief zijn. Maar wat houdt dat precies in? En meer to the point: hoe doet u dat?
 9789022959374 /  Bruna /  2009 /  1ste editie /  300p. /  pb / 

De Whuffie Factor : Gebruik de kracht van onlinecommunity's om je bedrijf te bouwen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Iemand die daadwerkelijk een bedrijf heeft opgestart met de kracht van onlinecommunities, en die nu grote en kleine bedrijven adviseert, is Tara Hunt. Zij is dan ook de ideale persoon om dit boek te schrijven.

Ook al doorkruist 'De Whuffie Factor' het web 2.0-landschap en laat het u zien hoe u zelf mee kunt doen, dit is niet het zoveelste boek over onlinemarketing. Vaak ziet men het enorme zakelijke potentieel van de onlinewereld en is hun eerste impuls: laten we er een zak geld tegenaan gooien.

Maar geld is niet het kapitaal dat gebruikt wordt in onlinecommunities, het is whuffie - sociaal kapitaal - en hoe u dat kapitaal vergroot is de kern van dit boek. In de web 2.0-wereld vloeit uw marktkapitaal voort uit het hebben van een hoog sociaal kapitaal.

Zonder whuffie verliest u uw connecties en zal elke aanbeveling die u doet worden gezien als spam, vergezeld van negatieve reacties en een verlies van sociaal kapitaal.

'De Whuffie Factor' is een baanbrekend boek dat u de strategieën en specifieke tactieken levert voor succes in de lucratieve, maar vreemde en ongrijpbare wereld van onlinecommunities. Tara Hunt heeft ontdekt dat onlinesucces ontstaat uit het bouwen van communities en er deel van uitmaken - niet door een product uit te geven of een dienst te verlenen.

Als u het geheime recept achter het succesvol toepassen van Facebook, Twitter of YouTube te weten wilt komen, zult u ze moeten gebruiken totdat u van ze houdt.