De zeven ondeugden van vrouwelijk leiderschap : Excelleren met vrouwelijkheid

Ellen Soëntken

overzicht

Hoe komt u als vrouw vooruit in een omgeving waar het nog altijd voornamelijk draait om mannelijke normen en waarden? In de afgelopen jaren ontdekte Ellen Söentken dat vrouwen verder komen als zij creatiever gebruik maken van hun vrouwelijke competenties.
 9789055945412 /  Scriptum /  2009 /  160p. /  hc / 

De zeven ondeugden van vrouwelijk leiderschap : Excelleren met vrouwelijkheid

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Dit boek is niet voor watjes. Het is geschreven voor vrouwen die wat willen bereiken in hun werkende leven. Hoe komt u als vrouw vooruit in een omgeving waar het nog altijd voornamelijk draait om mannelijke normen en waarden?

In de afgelopen jaren ontdekte Ellen Söentken dat vrouwen verder komen als zij creatiever gebruik maken van hun vrouwelijke competenties. Stap voor stap zijn haar inzichten uitgewerkt in het model van de Zeven Ondeugden. Bent u een heks, een hoer of een kwezel? Of staat u als maagd koel en sereen overal boven?

Ellen Söentken laat vrouwen op weg naar de top voelen welke archetypische vrouwen zij in zich hebben. Zij combineert tal van onderzoeken en inzichten tot een verrassende toolkit voor vrouwelijke managers: wie moeiteloos switcht van bemoederen naar verleiden, of van emotie manipuleren naar zingeven, heeft gegarandeerd een voorsprong in de hindernissenloop.

Over de auteur :

Ellen Söentken (1969) studeerde bedrijfskunde en sociologie. Zij voltooide haar studies met een kritische analyse van het succes van tien topvrouwen. Na een carrière in de uitgeverswereld startte zij haar eigen conceptenbedrijf Söentken. In workshops, lezingen, adviezen en publicaties brengt zij haar strategische kennis in de praktijk: hoe kunnen vrouwen het politieke spel beter beheersen - en toch op en top vrouw blijven.