Disruptive Selling : Een nieuwe kijk op CRM, sales, marketing en customer service

Maes Patrick

overzicht

Slimme verkopers gaan voor een aanpak op maat Sales, marketing en customer service vormen een dynamisch en geïntegreerd geheel. En het is de veeleisende klant die de dynamiek van het verkoopproces aanstuurt. Verschijnt in december 2015
 9789401429276 /  LannooCampus /  2015 /  1ste editie /  256p. /  pb / 

Disruptive Selling : Een nieuwe kijk op CRM, sales, marketing en customer service

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Slimme verkopers gaan voor een aanpak op maat

Sales, marketing en customer service vormen een dynamisch en geïntegreerd geheel. En het is de veeleisende klant die de dynamiek van het verkoopproces aanstuurt.

De tijd van de klassieke sales force is voorbij. Klanten leven mobiel en online en willen op maat benaderd worden.

De taken van sales, marketing en customer service moeten hertekend worden.

In dit boek leest u hoe uw organisatie zich kan enten op deze veeleisende en perfect geïnformeerde klant. U leert hoe uw commerciële organisatie waarde kan blijven creëren en afleveren door processen aan te passen en de gepaste instrumenten in te zetten.

Over de auteur :

Patrick Maes is stichtend vennoot van CPI, gespecialiseerd in het hertekenen en optimaliseren van commerciële benaderingen. Patrick Maes geeft inspiratieworkshops over de toepassing van Sales 4.0 voor managementteams. Hij is gastdocent aan verschillende managementopleidingen en een regelmatig spreker op seminars en congressen over commerciële organisatie en strategie.