52 simpele manieren om de wereld te veranderen vanaf de werkplek

Fons Burger - Jacqui Burger

overzicht

Hoe bereken je de ecologische voetafdruk van je product, hoe behaal je een certificaat groene postbezorging, hoeveel beter voor jou en het milieu is het om leidingwater te drinken, hoe kom je aan een fair trade kerstpakket. Het zijn maar een paar van de 52 tips, iedere week een, waarmee je als manager of werknemer iets kan doen om de wereld een stukje beter te maken.
 9789490077037 /  Brighter World /  2010 /  1ste editie /  200p. /  pb / 

52 simpele manieren om de wereld te veranderen vanaf de werkplek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De wereld veranderen terwijl je werkt, dat is de boodschap van "52 simpele manieren om de wereld te veranderen vanaf de werkplek.".

Hoe bereken je de ecologische voetafdruk van je product, hoe behaal je een certificaat groene postbezorging, hoeveel beter voor jou en het milieu is het om leidingwater te drinken, hoe kom je aan een fair trade kerstpakket.

Het zijn maar een paar van de 52 tips, iedere week een, waarmee je als manager of werknemer iets kan doen om de wereld een stukje beter te maken.

"52 simpele manieren..." bevat een aantal leuke gadgets. De nietjesloze nietmachine wordt geïntroduceerd, een ballon om je succes te vieren, een vriendschaps-visitekaartje en nog meer.

Over de auteurs :

Fons en Jacqui Burger schreven het boekje ondersteund door een aantal bedrijven die hard bezig zijn met de duurzaamheid van hun producten of diensten.

Het boekje is totstand gekomen in samenwerking met advies- en ingenieurbureau DHV. Het is het vierde boekje in de serie over duurzame en leuke manieren om wat te doen aan het milieu, de uitputting van onze natuurlijke grondstoffen en een eerlijke verdeling van onze welvaart.