De Vork : Methodiek voor persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling

Rudy Vandamme

overzicht

Aan ontwikkeling doen, wordt de norm. Zowel voor particulieren als voor professionals. Voor individuen en organisaties. Iedereen en alles is in ontwikkeling. Het is een niet te stoppen virus geworden. De hamvraag is : wanneer is ontwikkeling zinvol en duurzaam? UITVERKOCHT Deze publicatie is vervangen door Rudy Vandamme : Handboek Ontwikkelingsgericht coachen 9789490384074
 9789490384005 /  Vandamme Instituut /  2009 /  1ste editie /  196p. /  pb / 

De Vork : Methodiek voor persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Wanneer is ontwikkeling zinvol en duurzaam?

In een complexe en soms verwarrende samenleving, ontstaat bij een grote groep mensen behoefte aan meer veerkracht. Dit boek wil een gebruiksaanwijzing zijn voor het ontwikkelen van deze levensvaardigheid.

In dit boek wordt het Vorkmodel, ontwikkeld door Rudy Vandamme, uit de doeken gedaan. Het is een beproefde methodiek om ontwikkeling hanteerbaar te maken  in de eerste plaats voor professionals die binnen of buiten een organisatie werkzaam zijn.

De praktische handvatten in dit boek helpen je om de ontwikkeling van studenten, cliënten, patiënten, medewerkers ook vanuit groter en lange termijnperspectief te kunnen benaderen. De brug wordt gelegd tussen individuele ontwikkeling en de ontwikkeling van het groter geheel waartoe men behoort.

Zoals alle boeken van Rudy Vandamme is ook dit boek weer een schitterende combinatie van eigentijdse filosofie en handige methodiek.  

Het boek is op gecertificeerd milieuvriendelijk papier gedrukt en bovendien is geinvesteerd in een breinvriendelijke layout.

Over Rudy Vandamme (1958). Psycholoog, filosoof, antropoloog en master NLP-trainer. Hij staat met twee benen in de praktijk van hulpverlening, opleiding en ondernemerschap. (Mede-)oprichter van de School voor NLP, Coaching & Co en Mediation Instituut Vlaanderen. In 2009 richt hij Vandamme Instituut Vlaanderen op : een internationaal kenniscentrum en ontmoetingsplek voor iedereen die geinteresserd is in de ontwikkelingsgerichte benadering en de concrete toepassing ervan

Andere boeken van de hand van Rudy vandamme :

7 Lessen in emotionele intelligentie. Coaching voor iedereen. Handboek ontwikkelingsgericht coachen.

Handboek Coachend Leiderschap. NLP in ontwikkeling.

De Relatietoolkit voor de 21ste eeuw.

Gedragspatronen voor personen en organisaties.

Bemiddeling voor Iedereen.

De appel valt niet ver van de boom, maar wel in de tuin van de buurman