Innoveren met materialen : Economisch potentieel, ecologische noodzaak

Ann Crabbé - Jan Meneve - Thomas Vandenhaute - Karel Van Acker

overzicht

Bedrijven worden de laatste jaren geconfronteerd met stijgende materiaal- en energiekosten. Een doordachte inzet van materialen is levensnoodzakelijk. Dit boek reikt u inspirerende voorbeelden en concrete pistes aan om meteen aan de slag te gaan.

 9789401408400 /  LannooCampus /  2013 /  1ste editie /  251p. /  pb / 

Innoveren met materialen : Economisch potentieel, ecologische noodzaak

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Duurzaam ondernemen met doordacht materiaalbeheerBedrijven worden de laatste jaren geconfronteerd met stijgende materiaal- en energiekosten. Een doordachte inzet van materialen is levensnoodzakelijk.

Dit boek reikt u inspirerende voorbeelden en concrete pistes aan om meteen aan de slag te gaan. We laten u bovendien kennismaken met de 3P-scan, een instrument waarmee u zelf uw bedrijf kunt doorlichten om vervolgens concrete stappen te zetten naar duurzame materiaalinnovatie in de praktijk.

OpenRaam, een projectconsortium van SIRRIS, KU Leuven, VITO en UA, wil Vlaamse bedrijfsleiders en -medewerkers inspireren, stimuleren en begeleiden om hun producten en processen duurzamer te maken door innovatieve materiaaltechnologieën in te zetten.

De auteurs - Ann Crabbé, Jan Meneve, Thomas Vandenhaute en Karel Van Acker - vertegenwoordigen een ruime groep van experts die een bijdrage leverden aan dit boek.