Recycle! Als afval grondstof wordt

Geerdt Machiels

overzicht

Afval is de meest beloftevolle grondstof. Dit boek maakt duidelijk dat een wereld van 100 procent recyclage binnen handbereik is. Met dank aan de pioniersgeest van Belgische bedrijven en organisaties. Verschijnt in november 2014
 9789401422499 /  Lannoo /  2014 /  1ste editie /  224p. /  hc / 

Recycle! Als afval grondstof wordt

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Afval is de meest beloftevolle grondstof. Dit boek maakt duidelijk dat een wereld van 100 procent recyclage binnen handbereik is. Met dank aan de pioniersgeest van Belgische bedrijven en organisaties.

Net zoals de natuur geen afval kent, is de mens goed op weg om alles wat hij wegwerpt te hergebruiken voor nieuwe producten. Denken in materiaalkringlopen is de enige weg vooruit. Dit boek biedt een fascinerende reis die dankzij originele infografieken en schitterende foto's tastbaarder wordt dan ooit. Een verhaal van duurzaam ondernemen en duurzaam consumeren.

Van innoverende Belgische bedrijven als Galloo. Kortom, een verhaal van de toekomst, waarin de mens zich leert in te voegen in de kringlopen van de natuur.

Over de auteur :

Geerdt Magiels is bioloog en filosoof. Hij schrijft en praat over wetenschap, kunst en kennis, biologie, breinen en gedachten. Zijn stem is te horen op Radio 1 en hij schrijft onder meer in de Standaard der Letteren. Hij is ook auteur van diverse boeken.