EHBL : Eerste Hulp Bij Leidinggeven

San Eyckmans

overzicht

Dit boek gaat over leidinggeven aan een team en bevat kant-en-klare, snel bruikbare tips die je meteen op weg helpen.
 9789033482014 /  Acco /  2010 /  2de editie /  135p. /  pb / 

EHBL : Eerste Hulp Bij Leidinggeven

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Het kan ook jou overkomen. Je stelt je kandidaat voor een fantastische job, maar je denkt dat die zeker aan jouw neus zal voorbijgaan omdat je te jong, te oud, te onervaren,… bent. En dan komt het verlossende telefoontje: “De job is voor jou”. Als snel besef je dat er bij die job veel meer komt kijken dan je alleen aankunt. Daarom kreeg je wellicht een team toegewezen.

Dit boek gaat over leidinggeven aan een team. Wat houdt je job als leidinggevende nu juist in? Word je als leidinggevende geboren of kun je dat worden? Dit boek bevat geen grote beschouwelijke omwegen waarlangs de do’s and don’ts van leidinggeven worden uitgelegd, maar kant-en-klare, snel bruikbare tips die je meteen op weg helpen.

Dit boek is bedoeld als houvast zodat je als leidinggevende kunt vallen, opstaan en slagen in jouw opdracht. Over de auteur:

San Eyckmans werkt als trainer/ coach. Ze werkt zowel met individuen als teams in profit en non-profit organisaties op het vlak van loopbaanontwikkeling, leidinggeven, communicatie, samenwerken, diversiteit en balans werk/privé. Ze schreef dit boek vanuit haar ervaringen als beginnend leidinggevende.