En nu ik : Assertiviteit in een notedop

Merijne Bloem

overzicht

De waaier "En nu ik" is een minicursus assertiviteit voor mensen die zichzelf meer op de voorgrond willen zetten, zonder daarbij de ander uit het oog te verliezen. De waaier bestaat uit checklists waarin je kunt lezen hoe het zit met je rechten, wat je tegen negatieve gedachten kunt doen, hoe je omgaat met kritiek en complimenten leert ontvangen.
 9789058716965 /  Thema /  2012 /  2de editie /  20p. /  Waaier / 

En nu ik : Assertiviteit in een notedop

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Minicursus assertiviteit. Tips en tools over assertief gedrag in handige checklists - Assertiviteit in een notendop - Vernieuwde en uitgebreide heruitgave van een van de eerste waaiers van Thema - Handige tips en tools over assertief gedrag op zakformaat

Assertiviteit is iets van alledag. Hoe kom ik op voor mezelf? Hoe kan ik duidelijk mijn grenzen aangeven? Hoe spreek ik een ander aan op zijn gedrag? Hoe zorg ik dat ik beter uit de verf kom? Dat niet iedereen dat in de vingers heeft, blijkt wel uit de enorme belangstelling die er is voor assertiviteitstrainingen. En de stapels boeken en artikelen die over dit onderwerp worden geschreven.

De waaier En nu ik is een minicursus assertiviteit voor mensen die zichzelf meer op de voorgrond willen zetten, zonder daarbij de ander uit het oog te verliezen. De waaier bestaat uit checklists waarin je kunt lezen hoe het zit met je rechten, wat je tegen negatieve gedachten kunt doen, hoe je omgaat met kritiek en complimenten leert ontvangen. Verder komt het aanpakken van blokkades aan de orde en hoe je spanning kunt verminderen.

Assertief zijn levert heel veel op. Je komt voor je eigen belangen op en houdt de relatie met de ander in tact. Je beweegt je vrijer, geniet meer, en bereikt veel vaker wat je wilt. Dat wil jij toch ook? Voordelige Assertiviteitskit

Kijk ook eens bij De assertiviteitskit, het totaalpakket om je assertiviteit te vergroten. Dit pakket staat uit het boek Hoe word ik assertiever? en de waaier En nu ik, samen voor slechts € 29,95.