En ook morgen weer gezond aan het werk

Jonathan Kitching

overzicht

'En ook morgen gezond weer aan het werk' helpt u lichaam en geest in balans te brengen. De korte tests en oefeningen in dit praktische boek zijn voor veel mensen - medewerkers en managers - een eye-opener. Per hoofdstuk ontdekt u waar bij u de schoen wringt en vooral wat u daaraan kunt doen.


 9789058710819 /  Thema /  2000 /  144p. /  pb / 

En ook morgen weer gezond aan het werk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Een leven lang fit en vitaal blijven op het werk. Wie wil dat niet? Wie gezond is van lichaam en geest, heeft een krachtig wapen tegen de soms gekmakende drukte, irritaties en verplichtingen op het werk.

'En morgen gezond weer aan het werk' laat duidelijk zien hoe uw lichaam en geest op elkaar inwerken. Samen vormen zij een succesvol duo of juist een regelrechte bedreiging voor uw succes op het werk. Als uw geest zich te weinig ontspant of als u vaak negatief denkt over gebeurtenissen op het werk, loopt u het risico lichamelijke klachten te krijgen.

Andersom werkt het ook zo: te weinig aandacht voor uw lichamelijk welzijn veroorzaakt vaak een gespannen, negatief gevoel op het werk. 'En ook morgen gezond weer aan het werk' helpt u lichaam en geest in balans te brengen.

De korte tests en oefeningen in dit praktische boek zijn voor veel mensen - medewerkers en managers - een eye-opener. Per hoofdstuk ontdekt u waar bij u de schoen wringt en vooral wat u daaraan kunt doen.

Inhoudsopgave

1. Gezond blijven is een kunst

2. De geschiedenis van stress in het kort

3. Het lichaam werkt niet mee

4. Het zit allemaal tussen de oren

5. Het ligt aan uw gedrag, niet aan uzelf

6. Mentale/lichamelijk oefeningen voor de effectieve manager

7. Gezondheidsplanning

Aanbevolen literatuur

Literatuur Index