Examentraining Basiskennis Management

Kris Pancham - Ria Keuker

overzicht

Deze examentraining bestaat uit twee gedeelten. In deel 1 vind je een compleet overzicht van de leerstof voor het praktijkdiploma Nemas® Basiskennis Management van de Associatie gemaakt vanuit alle eind- en toetstermen (01 februari 2015). Deel twee bestaat uit 5 examentrainingen op basis van die eind- en toetstermen van Nemas. Gratis BEX (Beoordelingsexemplaar) mogelijk voor docenten

 97890575231820 /  Brinkman /  2016 /  1ste editie /  120p. /  pb / 

Examentraining Basiskennis Management

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Deze examentraining bestaat uit twee gedeelten. In deel 1 vind je een compleet overzicht van de leerstof voor het praktijkdiploma Nemas® Basiskennis Management van de Associatie gemaakt vanuit alle eind- en toetstermen (01 februari 2015). Deel twee bestaat uit 5 examentrainingen op basis van die eind- en toetstermen van Nemas.

De antwoorden met de vindplaatsen van die antwoorden staan achter in het boek.

Het leerboek Basiskennis Management ISBN 978-90-5752-275-8 biedt alle leer- en oefenstof voor het Associatie-examen Basiskennis Management. De examengids van de Associatie met haar eind- en toetstermen omschrijft de opleiding als volgt: 'Werkprocessen structureren, doelen formuleren, medewerkers aansturen. Overal waar mensen samenwerken is management nodig.

Om nieuwe vakinhoudelijke en technische ontwikkelingen te kunnen bijhouden, is kennis van fundamentele managementvaardigheden geen luxe. Dit geldt voor elke medewerker in elke branche, ongeacht de positie in een organisatie.

Het praktijkdiploma Nemas® Basiskennis Management van de Associatie biedt een handzame introductie in de gangbare managementbegrippen en de verschijnselen die hiermee samenhangen. Je krijgt direct overzicht en ontwikkelt een beter begrip voor de gang van zaken in je werkomgeving.

Het examen is voor iedereen toegankelijk en haalbaar. Nemas® Basiskennis Management -gediplomeerden die verder willen kunnen hierna de studie voor Nemas Middle Management® oppakken.