Beste klanten, wij zijn op vakantie tot eind september, dat wil zeggen dat de bestellingen pas worden uitgeleverd vanaf eind september.

Bedrijf over te nemen : Familie inbegrepen. Succesvolle opvolging en overdracht in het familiebedrijf

Olivier De Keukelaere

overzicht

Dit boek ondersteunt familiebedrijven in het traject van opvolging en overdracht vanuit een dubbele insteek: zowel de toekomst van de familie als die van de onderneming veiligstellen. Een heldere en praktijkgerichte houvast voor zowel de huidige als de toekomstige generatie aan het roer van het familiebedrijf. Nog niet verschenen : verschijnt eind 2017

 9789401440912 /  LannooCampus /  2017 /  1ste editie /  2000p. /  pb / 

Bedrijf over te nemen : Familie inbegrepen. Succesvolle opvolging en overdracht in het familiebedrijf

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Naar een waardevolle overdracht en opvolging van familiebedrijven

Terwijl de opvolging en bedrijfscontinuïteit bovenaan het prioriteitenlijstje staan van veel familiebedrijven, hebben maar weinig bedrijfsleiders er een kant-en-klaar plan voor.

En dat terwijl aandacht voor opvolging en overdracht een belangrijke rol heeft in de toekomstvisie van elk familiebedrijf.

Dit boek ondersteunt familiebedrijven in het traject van opvolging en overdracht vanuit een dubbele insteek: zowel de toekomst van de familie als die van de onderneming veiligstellen.

Een heldere en praktijkgerichte houvast voor zowel de huidige als de toekomstige generatie aan het roer van het familiebedrijf.