Beste klanten, wij zijn op vakantie tot eind september, dat wil zeggen dat de bestellingen pas worden uitgeleverd vanaf eind september.

Beleggen

Wim De Preter

overzicht

Wim De Preter geeft een praktisch overzicht van alle relevante facetten met betrekking tot beleggen. Nadat een aantal basisbegrippen als risico en rendement zijn uitgelegd, wordt een overzicht gegeven van de meest courante beleggingen.
 9789460580390 /  Luster /  2010 /  56p. /  pb / 

Beleggen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wim De Preter geeft een praktisch overzicht van alle relevante facetten met betrekking tot beleggen.

Nadat een aantal basisbegrippen als risico en rendement zijn uitgelegd, wordt een overzicht gegeven van de meest courante beleggingen.

Verder komen vragen aan bod zoals: welke soorten beleggers zijn er en wat zijn hun doelstellingen? Wat is en hoe werkt de beurs? Wat betekenen begrippen als dividendrendement, koers/winst en koers/boekwaarde? Kun je de markt kloppen met superieure kennis en analyse, of is het allemaal een kwestie van toeval?

Dit boekje is er voor iedereen die wil weten hoe hij het best omgaat met zijn spaarpot, of voor mensen zonder spaarpot, die de financieel-economische berichtgeving beter willen begrijpen.