Financieel management voor dummies

John Tracy

overzicht

Werken al die verwarrende financiële rapporten je op je zenuwen? Heb je de opdracht een budget van een miljoen te managen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zou je best een eigen onderneming willen opzetten, maar weerhoudt die ingewikkelde boekhouding je? Vrees niet, ook jij kunt een professionele accountant worden! In dit handboek staan alle basisprincipes van financieel management. Met deze praktische adviezen en creatieve technieken van experts, wordt winst maken een makkie. Een essentieel werk voor iedereen die zijn zakelijke financiën effectief wil managen.
 9789043000192 /  Pearson /  1999 /  376p. /  pb / 

Financieel management voor dummies

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Werken al die verwarrende financiële rapporten je op je zenuwen? Heb je de opdracht een budget van een miljoen te managen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zou je best een eigen onderneming willen opzetten, maar weerhoudt die ingewikkelde boekhouding je?

Vrees niet, ook jij kunt een professionele accountant worden! In dit handboek staan alle basisprincipes van financieel management. Met deze praktische adviezen en creatieve technieken van experts, wordt winst maken een makkie.

Een essentieel werk voor iedereen die zijn zakelijke financiën effectief wil managen.