Goed Verzekerd?! De kleine lettertjes van mijn verzekering

Geert Dehouck - Bert De Paep

overzicht

Goed verzekerd?! legt heel eenvoudig jouw vaak ingewikkelde verzekeringen uit en geeft je een objectief en beknopt overzicht van de vooren nadelen van elke soort verzekering. Goed verzekerd?! besteedt ook aandacht aan de 'kleine lettertjes' van jouw verzekeringscontract en waarschuwt je voor mogelijke addertjes onder het gras.
 9789020983319 /  LannooCampus /  2009 /  1ste editie /  192p. /  pb / 

Goed Verzekerd?! De kleine lettertjes van mijn verzekering

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Katrien heeft zonet een appartement gekocht. Welke verzekeringen moet zij als nieuwe trotse eigenaar in orde brengen? En is zij verplicht om alle verzekeringen bij haar bank te nemen?

Jelle is 20 en pendelt wekelijks met de 2de auto van zijn ouders naar zijn kot. De autoverzekering staat op naam van zijn ouders. Is hij bij een botsing verzekerd?

Claire en Patrick hebben door de jaren heen een mooi bedrag bijeengespaard en willen dit investeren in de toekomst.

Hoe fiscaal aantrekkelijk is pensioensparen voor hen? Hoe risicovol is een levensverzekering als belegging?

Op al deze vragen en meer vind je in dit boek het antwoord.

Goed verzekerd?! legt heel eenvoudig jouw vaak ingewikkelde verzekeringen uit en geeft je een objectief en beknopt overzicht van de vooren nadelen van elke soort verzekering.

Goed verzekerd?! besteedt ook aandacht aan de 'kleine lettertjes' van jouw verzekeringscontract en waarschuwt je voor mogelijke addertjes onder het gras.

Zo weet je welke dekking je van elk van jouw verzekeringen kan verwachten. Je komt niet meer voor onaangename verrassingen te staan bij een schadegeval.

En zo betaal je enkel voor die verzekeringen die je nodig en wensbaar acht.