Google Minds : Zo denken Larry & Sergey

Richard Brandt

overzicht

Iedereen gebruikt Google. Maar wat weten we over de oprichters, Larry Page en Sergey Brin? Google Minds is een intrigerend en inspirerend boek over ambitie, visie, ondernemerschap en technologische ontwikkeling. Met een update speciaal voor de Nederlandse editie
 9789047020889 /  Business Contact /  2010 /  224p. /  pb / 

Google Minds : Zo denken Larry & Sergey

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Iedereen gebruikt Google. Maar wat weten we over de oprichters, Larry Page en Sergey Brin? Weten we hoe ze denken en wat hen drijft? Wat hun toekomststrategie voor Google is?

Kruip in de huid van Larry en Sergey en leer hoe het bedrijf onlosmakelijk verbonden is met zijn oprichters. Alles wat Google onderneemt en uitstraalt hangt samen met hun ideeën en ambities. Sergey is de idealistische techneut: van hem komen de dromen en nieuwe toepassingen. Larry is de praktische business-strateeg: hij ziet de kansen en weet de dromen te realiseren.

Samen werken ze bijna als de twee helften van één brein. Richard Brandt sprak met hen, met het management en hun medewerkers. Hij beschrijft het beleid van Google, waarbij ook de politieke en internationale vraagstukken over privacy en censuur aan de orde komen. En hij laat zien dat Larry en Sergey de katalysator van grotere veranderingen in de hele industrie willen zijn.

Genoeg andere bedrijven hadden dezelfde status kunnen bereiken, maar alleen Google had Larry en Sergey.

Richard Brandt heeft vele artikelen en een aantal boeken op zijn naam staan over technologie en bedrijven, met name voor BusinessWeek. Hij is ook adviseur voor beginnende ondernemers.

Google Minds is een intrigerend en inspirerend boek over ambitie, visie, ondernemerschap en technologische ontwikkeling. Met een update speciaal voor de Nederlandse editie