Grootmeester in management : Management toegankelijk gemaakt voor iedereen

Marc Buelens - Annick van Rossem

overzicht

Grootmeester in Management helpt u uw inzichten te toetsen aan de klassieke en meest moderne inzichten in goed management.
 9789077432259 /  LannooCampus /  2008 /  1ste editie /  196p. /  pb / 

Grootmeester in management : Management toegankelijk gemaakt voor iedereen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Management is overal. Maar niet overal is dit nodig.

We verwachten van bedrijven, ziekenhuizen, scholen, overheidsdiensten dat ze 'werken', dat ze kwaliteitsvolle producten en diensten leveren. En deze garantie leveren is het werk van management.

Het aantal managers in organisaties is pijlsnel gestegen. Een eeuw geleden was slechts 1% van de werknemer manager, nu schat men dit aantal op bijna 20%.

Maar goed management is niet vanzelfsprekend. Meer dan ooit is het een kunst, een gave. Maar management is ook een belangrijke wetenschap.

Managementbeslissingen moeten onderbouwd zijn.

Grootmeester in Management helpt u uw inzichten te toetsen aan de klassieke én meest moderne inzichten terzake.

Met behulp van de 'resultatendriehoek' krijgt u een degelijk en betrouwbaar zicht op prestaties, strategie, taakstelling, organisatie en mensen. Elk hoofdstuk wordt afgerond met inzichten voor de manager in de praktijk.

Grootmeester in Management scheidt het koren van het kaf in management. Wat zeggen economen? Welke studies zijn baanbrekend? Wat tracht men u op de mouw te spelden? En zijn alle managementmodes over één kam te scheren.

Kortom dit boek helpt u de stap te zetten naar het grootmeesterniveau.