Handboek Online Marketing : Praktische lessen om een expert te worden

Patrick Petersen

overzicht

Het Handboek Online Marketing (HOM) is een praktisch management- en studieboek dat bol staat van de cijfers, feiten, do's en dont's, praktijkvoorbeelden, interviews, modellen en cases. Koopje - achterkaft licht beschadigd
 9789013077346 /  Kluwer /  2010 /  2de editie /  400p. /  pb / 

Handboek Online Marketing : Praktische lessen om een expert te worden

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het Handboek Online Marketing (HOM) is een praktisch management- en studieboek dat bol staat van de cijfers, feiten, do's en dont's, praktijkvoorbeelden, interviews, modellen en cases.

Het virtuele marketingkanaal biedt meer mogelijkheden bij een daadwerkelijke gerichte aanpak. Het HOM maakt een einde aan het blindelings inzetten van 'zomaar wat online instrumenten'. Dit boek propageert de gestructureerde inzet van een doordachte online marketingmix gekoppeld aan de organisatiedoelen en is een must voor elke internetprofessional die internet planmatig en doelgericht in wil gaan zetten.

Leer de traditionele P's omzetten naar moderne C's. Leer online koppelen aan offline en maak kennis met de voor- en nadelen van online marketinggereedschappen zoals Social media, Zoekmachinemarketing, E-mailmarketing, Microsites, Usability voor het web, Virale marketing, Online video advertising en Mobiele marketing.