Handvatten voor de medezeggenschap : Professionele medezeggenschap voor de praktijk Deel 1

Wanne van den Bijllaardt - Niek van Keulen

overzicht

Dit boek helpt u weer een stapje verder op lastige weg door het OR-mijnenveld. Met zeer actuele tips, artikelen, columns, checklists door de ervaren adviseurs van GITP Medezeggenschap.
 9789076834597 /  Performa /  2010 /  1ste editie /  96p. /  pb / 

Handvatten voor de medezeggenschap : Professionele medezeggenschap voor de praktijk Deel 1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wat, alweer een boek met tips over hoe effectief te opereren als OR? Zijn die er nog niet genoeg? Nee, lieve lezer, die zijn er nooit genoeg. Voortdurend verandert het speelveld waarop de OR mag acteren, voortdurend verandert de samenstelling van de OR, voortdurend verandert de aanpak aan de andere kant van de tafel.

En sterker nog, voortdurend veranderen de economische en politieke omstandigheden waarmee de OR te maken krijgt en dus de spelregels van het OR-spel.Ga er maar aan staan.

Dit boek helpt u weer een stapje verder op lastige weg soor het OR-mijnenveld. Met zeer actuele tips, artikelen, columns, checklists door de ervaren adviseurs van GITP Medezeggenschap.

Een antwoord op al uw vragen? Vast niet. Maar ongetwijfeld een nuttige hulp, inspirerend, soms serieus en zakelijk, soms wat lichtvoetiger en meer ontspannen van toon. Lees en leer, lees en ontspan. Geniet ervan.

En vervolgens: aan de slag met uw OR. Op weg naar maximaal resultaat in het overleg met uw bestuurder en andere partijen. Go for it!

Inhoudsopgave

Voorwoord

1 De OR-praktijk

2 Beinvloeden

3 Overleg

4 Communicatie

5 Ondernemingsbeleid

6 Scholling

Bijlage 1: Literatuurlijst

Bijlage 2: Herkomst artikelen

Bijlage 3: Over GITP en de auteurs