Harvard Business Review : HB voor managers : De 17 belangrijkste vaardigheden om uit te blinken als leider

Harvard Business Review

overzicht

Een leidinggevende positie vraagt veel van je op uiteenlopende gebieden: van het opbouwen van vertrouwen binnen je team tot een goed inzicht in de financiƫle en strategische sleutelbegrippen. Heb je recent een leidinggevende rol of meer verantwoordelijkheid gekregen? Of heb je simpelweg de ambitie om van gewoon een goede manager uit te groeien naar een uitblinker? Verschijnt oktober 2017
 9789047011125 /  Business Contact /  2017 /  1ste editie /  320p. /  pb / 

Harvard Business Review : HB voor managers : De 17 belangrijkste vaardigheden om uit te blinken als leider

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Een leidinggevende positie vraagt veel van je op uiteenlopende gebieden: van het opbouwen van vertrouwen binnen je team tot een goed inzicht in de financiële en strategische sleutelbegrippen. Heb je recent een leidinggevende rol of meer verantwoordelijkheid gekregen? Of heb je simpelweg de ambitie om van gewoon een goede manager uit te groeien naar een uitblinker?

In het 'Harvard Business Review - Handboek voor managers' vind je alles wat je nodig hebt om je op alle gebieden tot een uitmuntende manager en leider te ontwikkelen. Dit handboek geeft je toegang tot de kennis en decennialange ervaring van de beste wetenschappers van de Harvard Business School.

Met handige tips, oefenmateriaal, praktijkvoorbeelden en een compact overzicht van de belangrijkste inzichten voor zowel je dagelijkse succes als je voortdurende ontwikkeling is het een onmisbare gids voor de manager en leider die zichzelf serieus neemt.

Wil jij de manager worden die vol vertrouwen naar zijn werk gaat, het beste uit zichzelf en zijn mensen haalt en het bedrijf verder brengt? In dit boek lees je hoe.