Heb LEF, durf te veranderen

Tica Peeman

overzicht

Dit boek gaat over veranderen. Hoe verandering stapsgewijs kan worden vormgegeven en vooral kan worden volgehouden. Het centrale thema daarbij is lef. Lef omdat veranderingen tegennatuurlijk zijn en lef noodzakelijk is om patronen te durven doorbreken.

 9789024417308 /  Nelissen /  2005 /  1ste editie /  151p. /  pb / 

Heb LEF, durf te veranderen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Beschrijving Dit boek gaat over veranderen. Hoe verandering stapsgewijs kan worden vormgegeven en vooral kan worden volgehouden. Het centrale thema daarbij is lef. Lef omdat veranderingen tegennatuurlijk zijn en lef noodzakelijk is om patronen te durven doorbreken.

LEF komt uit het Hebreeuws en betekent 'hart'. Vanuit je hart leven. Er zijn te veel mensen die dat niet doen. Omdat ze het zijn vergeten, omdat het eng is of omdat ze om de een of andere reden denken dat het niet kan. Het kan wel! Het is lastig om te veranderen, om dat te doen wat dichter bij je hart ligt.

Dit boek is geschreven om mensen te helpen die verandering, klein of groot, te maken. In het boek wordt het veranderingsproces in zeven stappen verdeeld. In even zoveel hoofdstukken wordt elke stap beschreven. Aan de hand van voorbeelden, relevante modellen en praktische oefeningen wordt de lezer aangezet daadwerkelijk aan de slag te gaan met datgene wat hij of zij graag zou willen veranderen.

Dit boek is voor iedereen die wil veranderen. Voor iedereen die daar maar niet aan begint of afhaakt of een andere aanpak wil weten of het gestructureerd wil doen of zijn of haar eigen weerstand wil leren kennen.