Het Coachingstechnieken Boek

Susan van Ass

overzicht

Het Coachingstechnieken Boek is een compact en bruikbaar overzicht van zowel traditionele als nieuwere coachingstechnieken. Elke techniek wordt volgens een vast stramien beschreven. Heldere indices maken duidelijk bij welke coachingsmethoden de techniek kan worden ingezet.

 9789024401475 /  Boom/Nelissen /  2012 /  1ste editie /  240p. /  pb / 

Het Coachingstechnieken Boek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het groeiende vakgebied van coaching is niet meer weg te denken uit het (werkende) leven van veel mensen. De inzet van verschillende coachingstechnieken helpt coaches om nog beter in te spelen op de vragen van coachees.

Het in 2011 verschenen Het Coachingsmethoden Boek brengt het brede en zich ontwikkelende vakgebied in kaart aan de hand van 51 coachingsmethoden. Het Coachingstechnieken Boek vormt daarop een waardevolle aanvulling: de methode is het recept voor de coaching, de technieken vormen de ingrediënten ervan. Veel technieken kunnen worden ingezet voor meerdere methoden.

Het Coachingstechnieken Boek is een compact en bruikbaar overzicht van zowel traditionele als nieuwere coachingstechnieken. Elke techniek wordt volgens een vast stramien beschreven. Heldere indices maken duidelijk bij welke coachingsmethoden de techniek kan worden ingezet. Wie zich om professionele en/of persoonlijke redenen wil verdiepen in het vakgebied van coachen, heeft met dit boek wederom een parel in handen.

Over de auteur :

Susan van Ass is na haar loopbaan als organisatieadviseur en HR-manager nu actief als freelance coach en adviseur en heeft haar eigen praktijk: Van Ass Coaching en Advies. Ze houdt zich bezig met de ontwikkeling van mensen (in organisaties), coacht mensen in hun zoektocht naar zichzelf en geeft (HR-)advies.