Het communicatieboekje : Hoe je jezelf duidelijk maakt. Met illustraties van Sven Weber

Mikael Krogerus - Roman Tsjappeler

overzicht

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Hoe communiceer je met je geliefde, je baas of je werknemers? Hoe wapen je je tegen fake news? En, misschien nog wel belangrijker, hoe luister je aandachtig?

De antwoorden op deze prangende alledaagse vragen vind je in 'Het communicatieboekje' van Mikael Krogerus en Roman Tschäppeler. Met '50 Succesmodellen' hielpen ze wereldwijd al een miljoen lezers om helder te denken en de juiste beslissingen te nemen. Nu is het succes duo terug met een waardige opvolger waarin ze ons coachen op het gladde ijs van de communicatie. Wederom in een oogstrelende, Moleskineachtige uitvoering.
Inhoudsopgave
We moeten praten

-Massa's en media
-Liefde en vriendschap
-Werk en carrière
-Zelf en inzicht

Bronnen
Dankwoord
Auteurs
 9789057599088 /  Podium /  2018 /  1ste editie /  192p. /  hc / 

Het communicatieboekje : Hoe je jezelf duidelijk maakt. Met illustraties van Sven Weber

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Hoe communiceer je met je geliefde, je baas of je werknemers? Hoe wapen je je tegen fake news? En, misschien nog wel belangrijker, hoe luister je aandachtig? De antwoorden op deze prangende alledaagse vragen vind je in 'Het communicatieboekje' van Mikael Krogerus en Roman Tschäppeler. Met '50 Succesmodellen' hielpen ze wereldwijd al een miljoen lezers om helder te denken en de juiste beslissingen te nemen. Nu is het succes duo terug met een waardige opvolger waarin ze ons coachen op het gladde ijs van de communicatie. Wederom in een oogstrelende, Moleskineachtige uitvoering. Inhoudsopgave We moeten praten -Massa's en media -Liefde en vriendschap -Werk en carrière -Zelf en inzicht Bronnen Dankwoord Auteurs