Het Grote Beinvloedingsspel (Gebaseerd op de roos van Leary)

Bert Van Dijk - Fenno Moes

overzicht

Het Grote Beinvloedingsspel is gebaseerd op het interactiemodel 'De Roos van Leary'. Met dit model krijgt u meer inzicht in interactiepatronen, leert u efficiƫnter omgaan met lastig gedrag van anderen en oefent u adequaat en constructief feedback geven. O.P. UItverkocht
 9789058717023 /  Thema /  2010 /  2de editie /  Doos / 

Het Grote Beinvloedingsspel (Gebaseerd op de roos van Leary)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

U vraagt iets aan uw collega en als antwoord krijgt u een snauw. Op familieverjaardagen schiet een oom u steevast aan om vervolgens de hele avond over zijn operaties te vertellen. U krijgt van uw leidinggevende commando's in plaats van verzoeken. U gaat met uw partner voor de vijfde keer op vakantie naar het Zwarte Woud terwijl u toch echt eens naar Rome wilt.

Wat doet u dan? U speelt 'Het grote beïnvloedingsspel!' Met behulp van concrete situaties leert u gedrag van uzelf en dat van anderen niet alleen herkennen en beïnvloeden, maar u leert er ook mee omgaan.

Gedraagt u zich vooral leidend, teruggetrokken, meewerkend of helpend? En hoe gaat u om met aanvallend, opstandig, concurrerend of volgend gedrag van anderen?

Dit spel is gebaseerd op het interactiemodel 'De Roos van Leary'.

Met dit model krijgt u meer inzicht in interactiepatronen, leert u efficiënter omgaan met lastig gedrag van anderen en oefent u adequaat en constructief feedback geven.

Het spel is leuk en leerzaam voor leidinggevenden en hun medewerkers, trainers, HRM-functionarissen, (theater)docenten en natuurlijk iedereen die meer wil weten over zijn eigen gedrag en dat van anderen.

Het spel bevat tachtig speelkaarten en een uitgebreide handleiding met verschillende spelvarianten die elk een ander aspect van beïnvloeding belichten. Aantal spelers: 2-30 personen