Het grote valpreventie spel

Robin Biets - Peggy Lavaerts

overzicht

Een valpartij bij ouderen is meestal niet zo onschuldig als het lijkt en kan ernstige gevolgen hebben. Vind jij veilige zorg belangrijk en ben je op zoek naar een speelse manier om valpreventie binnen je team te implementeren? En dit met een interdisciplinaire insteek? Dan is Het grote valpreventiespel de methode voor jou!

 9789463371094 /  Pelckmans Pro /  2018 /  1ste editie /  Doos / 

Het grote valpreventie spel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Een valpartij bij ouderen is meestal niet zo onschuldig als het lijkt en kan ernstige gevolgen hebben. Vind jij veilige zorg belangrijk en ben je op zoek naar een speelse manier om valpreventie binnen je team te implementeren? En dit met een interdisciplinaire insteek?

Dan is Het grote valpreventiespel de methode voor jou! Het spel leert je op een originele en interactieve manier alles wat je als (toekomstige) zorgmedewerker moet weten over valpreventie.

Aan de hand van kennisvragen, doe-opdrachten en juist/fout-vragen leer je in een korte tijdsspanne wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met valpreventie. Speel nu en ontdek hoe dit wetenschappelijk onderbouwd spel heel praktijkgericht is.

Misschien word jij wel de nieuwe valpreventie-expert van je team?

Het grote valpreventiespel is geschikt voor een brede groep van zorgmedewerkers zoals verpleegkundigen, zorgkundigen, artsen, kinesitherapeuten/fysiotherapeuten, ergotherapeuten, studenten in opleiding … en kan bijgevolg in diverse settings gespeeld worden: niet alleen in ziekenhuizen, woonzorgcentra, psychiatrische centra, dienstencentra, revalidatiecentra of thuisverplegingsdiensten, maar ook aan universiteiten en hogescholen.

Over de auteurs :

Robien Biets en Peggy Lavaerts zijn gespecialisseerde verpleegkundigen in de geriatrische zorg. In hun functie als verpleegkundigen bij het geriatrisch supporteam verwierven zij de nodige expertise op het vlak van valpreventie.