Het ronde vierkant : Hoe organisaties veranderen

Het ronde vierkant : Hoe organisaties veranderen

overzicht

Het ronde vierkant dwingt managers op een hybride manier naar hun bedrijf te kijken. De kunst bestaat erin het beste van organisatiepolen met elkaar te verbinden. Door voorbij contradicties te gaan en de sterktes van uitersten met elkaar te verbinden, verander je vastgeroeste organisaties in duurzame, future-proof organisaties.(Verschijnt in april 2019)
 9789401458849 /  LannooCampus /  2019 /  Pascal Van Loo editie /  200p. /  pb / 

Het ronde vierkant : Hoe organisaties veranderen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het ronde vierkant dwingt managers op een hybride manier naar hun bedrijf te kijken. De kunst bestaat erin het beste van organisatiepolen met elkaar te verbinden. Door voorbij contradicties te gaan en de sterktes van uitersten met elkaar te verbinden, verander je vastgeroeste organisaties in duurzame, future-proof organisaties.

Dit boek onderscheidt zich van andere boeken over organisatieverandering omdat het niet alleen praktijkvoorbeelden bundelt uit tientallen organisaties, maar omdat het ook toont waarom je doet wat je doet.

Over de auteur : Pascal Van Loo is Arbeids-en Organisatiepsycholoog met als passie het creatief ontwerpen van verandering en transitie. Hij doceerde acht jaar als professor aan EHSAL Management School en was gastprofessor aan Harvard, Insead en Vlerick Business-School KU-Leuven.