Het teamspel

Natasja Loomans - Vincent van Reusel

overzicht

Met 'Het Teamspel' maakt u de belangrijkste aspecten van teamwork bespreekbaar. Want voor een hecht team is goede samenwerking onmisbaar. En daarvoor hebt u antwoord nodig op belangrijke vragen als: 'Wat is onze bijdrage?', 'Wat zijn nu eigenlijk onze belangrijkste doelen?', 'Hoe hebben we de taken en rollen verdeeld?' En, last but not least: 'Hoe zien we elkaar?'.
 9789058711007 /  Thema /  2008 /  2de editie /  Spelp. /  Doos / 

Het teamspel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Ooit aan uw collega's gevraagd wat ze als hoofddoel van jullie samenwerking zien? Opgeschreven wat u superman zou laten doen als hij uw team zou komen versterken? Of bedacht voor welke belangrijke prijs u uw eigen team zou nomineren? Vast niet.

Met dit 'Teamspel' ontdekt u op een heel creatieve manier allerlei onvermoede teamtalenten. En dat niet alleen. Met 'Het Teamspel' maakt u de belangrijkste aspecten van teamwork bespreekbaar. Want voor een hecht team is goede samenwerking onmisbaar.

En daarvoor hebt u antwoord nodig op belangrijke vragen als: 'Wat is onze bijdrage?', 'Wat zijn nu eigenlijk onze belangrijkste doelen?', 'Hoe hebben we de taken en rollen verdeeld?' En, last but not least: 'Hoe zien we elkaar?'.

Die antwoorden vindt u met dit 'Teamspel', de toolkit voor procesbegeleiders. Maar laten we niet vergeten dat u, behalve om de teamspirit te verbeteren, 'Het Teamspel' natuurlijk ook 'gewoon' kunt spelen, omdat het leuk is. Het maakt verrassend veel creativiteit en spontaniteit los, vergroot de teamgeest en geeft een verfrissende kijk op de gang van zaken.

Omdat 'Het Teamspel' gebaseerd is op een beproefd concept van teameffectiviteit, is het uitstekende te gebruiken bij professionele teamcoaching, voor workshops over samenwerking of bij kick-offs van projectteams. Hét spel dus voor een professioneel team.